אייס וניל מתכון קל שאין להחמיץ!

תהיו מוכנים לחוויה המדהימה של אייס קרם וניל מנצח!

אף אחד לא יכול להתנגד לקורנפלקס המושלם הזה, שבו בכל כף יש טוויסט מפתיע של וניל. דברו איתי על פינוק של קיץ! זהו המרגוע המושלם בימים החמים, כאשר תערובת קרמית ונילית מחליקה על לשונכם כמו מוזיקה פיוטית. ובכן, מי לא אוהב את הרגע הזה שבו אנחנו לוגמים מהקיץ החם? האייס וניל שלנו לא רק שהוא משגע, אלא גם מכיל מרכיבים רכים ונעים. אחרי לטעום אותו, אתם תבינו שהוא פשוט אגדי!

זמן הכנת המתכון: 15 דקות. רמת קושי: קל. למספר אנשים: 4-6.

  • הזמן ההכנה הוא קצרצר, ואפשר להרגיש את הטעמים מתפשטים בכל פינה
  • מתכון שיתאים לכל גיל, מ-0 עד 120
  • מניחים לשעת התקררות – אם מצליחים להתאפק

הרכיבים הדרושים

אינספור רגעים קטנים מתמזגים יחד כדי ליצור את הפינוק הקרמי והנפלא הזה. בואו נפרט את כל מה שנחוץ לכם כדי להגיע לתוצאה המעלפת:

– 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
– 1 כוס חלב
– 3/4 כוס סוכר
– 2 כפות תמצית וניל טהור
– 1/2 כפית מלח
– 4 חלמונים (שימו לב, אפשר להשלים עם חלמונים מביצה אחת אם דל חלבון требуется)

כמובן, אינך זקוק לכולם. ישנן גרסאות טבעוניות או ללא גלוטן! ראוי לציין שאפשר להמיר את החלב בחלב שקדים או חלב קוקוס וליהנות ממנה חמאתית ועשירה.

שלבי ההכנה

השלב הראשון מתקרב, ואנו מתקרבים למתוק המושלם שלנו!

1. במקרה של שמנת מתוקה, מקציפים אותה עד שהיא מגיעה לרמת התייצבות שאתם אוהבים.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, הסוכר, תמצית הווניל והמלח עד שהסוכר נמס לחלוטין.
3. מכניסים את החלמונים לתערובת החלב, ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
4. מוסיפים בעדינות את השמנת ההקצפה לתערובת החלב ויוצרים קרם מגניב.
5. מעבירים את התערובת לכלי מסודר ומכניסים להקפאה למשך 4-5 שעות.
6. כעבור שעה, ערבבו את התערובת כדי לשמור על אווריריות ונעימות.
7. תנו לאייס להפשיר מעט לפני ההגשה בעלי הכוסות האהובות עליכם.

אל תשכחו להרשים את המוזמנים עם רוטב שוקולד מרסק, אגוזים או תמציות פרי שיפיקו את השפתיים בשוק מתוק!

תוספות ושדרוגים אפשריים

כשהאייס שלך מוכן, מה דעתכם להוסיף מעט פיזור של שוקולד ממרח מצוין? או אולי מעט אגוזים קצוצים? אתם יכולים גם להוסיף פירות יער כמו תותים או פטל שירעננו את המדע. ענק – כי כל תוסף נוסף הוא רק סיבה לחגיגה!

שאלות ותשובות

כמה זמן האייס מחזיק לאחר ההכנה?
האייס הכרחי להישאר קפוא, וניתן לשמור אותו במקפיא למשך 3-4 שבועות. אם תצליחו להתאפק.

יש לכם רעיונות נוספים לפנק את הקפאין שלי?
אכן כן! הוספת אייריש קרים או חלב ושוקולד יכולה להעניק טוויסט שונה!

יכול להיות שהאייס שלי יהיה קשה מדי?
במקרה שקרה, פשוט השאירו אותו בחוץ כ-10-15 דקות לפני ההגשה ומערבבים מעט.

האם ניתן להכין את המתכון הזה בלי חלב?
בהחלט. אתם יכולים להחליף את החלב בחלב של חלבונות כמו חלב שקדים או חלב קוקוס.

איך אני יודע אם השמנת מתוקה מוכנה בדיוק?
הקצפה נכון תיגע באוויר המושלם – אם תיתקל במרקם קשה, אתם בדרך הנכונה.

יש אפשרות למתקתקויות אחרות?
באיזו גרסה שתשקלו להמיר לחומר מתוק, מדובר על טון של שיטות ותוספות.

איך אני יכול להפוך את המתכון הזה ללא סוכר?
בקרו את הסוכר במתקן ממתיקים טבעיים, אך הקפידו לבדוק את הכיתוב מהשער.

חייבים להכניס חלמון?
ניתן גם להסתפק בהכנה ללא חלמונים, התוצאה שמקבלים היא אוורירית ונפלאה.

באיזו דרך אני יכול לשדרג את המתכון הזה?
תוספות מפירות או עליהם שמגיעים מעל בצורה כייפית מתאימים לגמרי.

האם יש גבול לכמה אני יכול לאכול?
אם תשמרו על כשרות של נשמה בריאותית, לא ייגרם לכם נזק!

לעודד אתכם לשתף את המתכון המדהים הזה ברשתות החברתיות שלכם. איזו דרך טובה יותר להפיץ את האושר והטעמים? זו גם הזדמנות להדגיש שהאייס הזה הוא פשוט מושלם, ואז אתם תביאו תחושה של קיץ בכל שולחן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top